Open Balkan, Bytyçi: Kur flitet për bashkëpunim, kanë parasysh lëshimet ndaj krimeve të Serbisë

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 16:31

Open Balkan, Bytyçi: Kur flitet për bashkëpunim, kanë parasysh lëshimet ndaj krimeve të Serbisë

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 16:31

Analisti Enver Bytyçi komenton rezultatet e punimeve të Open Balkan në Ohër, pasojat në ekuilibrat e Ballkanit Perëndimor, si dhe rreziku i një hegjemonie të Beogradit në rajon.

Open Balkan, Bytyçi: Kur flitet për bashkëpunim, kanë parasysh lëshimet ndaj krimeve të Serbisë

Përditësuar më: 8/6/2022, ora 16:31

Analisti Enver Bytyçi komenton rezultatet e punimeve të Open Balkan në Ohër, pasojat në ekuilibrat e Ballkanit Perëndimor, si dhe rreziku i një hegjemonie të Beogradit në rajon.