Open Balkan, Andoni: Synohen 3 pole në rajon, do të vazhdojë, por jo me këtë fuqi

Përditësuar më: 3/11/2021, ora 15:33

Open Balkan, Andoni: Synohen 3 pole në rajon, do të vazhdojë, por jo me këtë fuqi

Përditësuar më: 3/11/2021, ora 15:33

Edhe pse pa prezencën e Zoran Zaev, kryeministri shqiptar Edi Rama dhe presidenti serb Aleksander Vuçiç do të mblidhen në Beograd në kuadër të nismës “Open Balkan”.