“Open Balkan” në Beograd, tre liderët në panairin e verës, flasin për paqen dhe ekonominë

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:33

“Open Balkan” në Beograd, tre liderët në panairin e verës, flasin për paqen dhe ekonominë

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:33

Nga Beogradi, Edi Rama e cilësoi projekt paqeje nismën rajonale të Ballkanit të Hapur, duke theksuar edhe përfitimet ekonomike për vendet pjesëmarrëse. Pikërisht për të nënvizuar këtë aspekt, takimi i radhës me Aleksandër Vuçiç dhe Dimitar Kovaçevskin nisi nga panairi i verës.

“Open Balkan” në Beograd, tre liderët në panairin e verës, flasin për paqen dhe ekonominë

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:33

Nga Beogradi, Edi Rama e cilësoi projekt paqeje nismën rajonale të Ballkanit të Hapur, duke theksuar edhe përfitimet ekonomike për vendet pjesëmarrëse. Pikërisht për të nënvizuar këtë aspekt, takimi i radhës me Aleksandër Vuçiç dhe Dimitar Kovaçevskin nisi nga panairi i verës.