Open Balkan, PD e kundërshton në Kuvend, Kodheli i qeras me kafe

Pas gati 2 vitesh mungesë, komisioni për politikën e jashtme iu rikthye normalitetit. Vëmendjen në mbledhjen e parë fizike e morën diskutimet për “Open Balkan”, por pavarësisht dasive politike deputetët qerasën dhe shkëmbyen batuta me njëri-tjetrin.