“Open Balkan”, Shkodra: Çdo iniciativë është pozitive, por duket pak si utopi

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 21:08

“Open Balkan”, Shkodra: Çdo iniciativë është pozitive, por duket pak si utopi

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 21:08

Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra, deklaroi mbi “Open Balkan” se duhet parë “pozitivisht çdo iniciativë qeveritare që tenton të çlirojë potenciale apo heq vështirësitë përsa i përket lëvizjes së qytetarëve dhe ndërveprimet ekonomike të shteteve përkatëse”.

“Open Balkan”, Shkodra: Çdo iniciativë është pozitive, por duket pak si utopi

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 21:08

Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra, deklaroi mbi “Open Balkan” se duhet parë “pozitivisht çdo iniciativë qeveritare që tenton të çlirojë potenciale apo heq vështirësitë përsa i përket lëvizjes së qytetarëve dhe ndërveprimet ekonomike të shteteve përkatëse”.