Open Balkan, Tahiri: Çështjet nuk janë ekonomike, Beogradi po tenton hegjemoninë, Tirana po e ndihmon

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:28

Open Balkan, Tahiri: Çështjet nuk janë ekonomike, Beogradi po tenton hegjemoninë, Tirana po e ndihmon

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:28

Edhe pse liderët e vendeve pjesëmarrëse në Open Balkan, Shqipëri, Serbi dhe Maqedoni e Veriut, deklarojnë se iniciativa ka si synim madhor çështjet ekonomike dhe lirinë e qarkullimit në rajon, diplomatja dhe ish-zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri nuk e beson, duke vënë gishtin në ambiciet e Beogradit për të rikthyer hegjemoninë e saj në rajon.

Open Balkan, Tahiri: Çështjet nuk janë ekonomike, Beogradi po tenton hegjemoninë, Tirana po e ndihmon

Publikuar më: 4/11/2021, ora 21:28

Edhe pse liderët e vendeve pjesëmarrëse në Open Balkan, Shqipëri, Serbi dhe Maqedoni e Veriut, deklarojnë se iniciativa ka si synim madhor çështjet ekonomike dhe lirinë e qarkullimit në rajon, diplomatja dhe ish-zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri nuk e beson, duke vënë gishtin në ambiciet e Beogradit për të rikthyer hegjemoninë e saj në rajon.