“Open Ballkan”, ekuacioni i rajonit me të panjohur Kosovën

Publikuar më: 8/6/2022, ora 19:48

“Open Ballkan”, ekuacioni i rajonit me të panjohur Kosovën

Publikuar më: 8/6/2022, ora 19:48

Analisti Shkumbin Beqiri ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN ku komentoi takimin e radhës në kuadër të nismës “Ballkani i Hapur” që u mbajt në Ohër dhe këmbënguljen e Kosovës për të mos qenë pjesë e saj.

“Open Ballkan”, ekuacioni i rajonit me të panjohur Kosovën

Publikuar më: 8/6/2022, ora 19:48

Analisti Shkumbin Beqiri ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN ku komentoi takimin e radhës në kuadër të nismës “Ballkani i Hapur” që u mbajt në Ohër dhe këmbënguljen e Kosovës për të mos qenë pjesë e saj.