Open Ballkan, ministri i jashtëm austriak: Nuk pengon integrimin e Shqipërisë në BE

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:04

Open Ballkan, ministri i jashtëm austriak: Nuk pengon integrimin e Shqipërisë në BE

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:04

Nisma “Open Ballkan” e ndërmarrë nga Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut nuk e pengon Integrimin e Shqipërisë në BE, kështu deklaroi Ministri i Jashtëm i Austrisë, Michael Linhart pas takimit me homologen e tij shqiptare Olta Xhaçka ku mes të tjerash kërkoi nga Bashkimi Europian më shumë mbështetje për nismat rajonale.

Open Ballkan, ministri i jashtëm austriak: Nuk pengon integrimin e Shqipërisë në BE

Publikuar më: 19/11/2021, ora 20:04

Nisma “Open Ballkan” e ndërmarrë nga Shqipëria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut nuk e pengon Integrimin e Shqipërisë në BE, kështu deklaroi Ministri i Jashtëm i Austrisë, Michael Linhart pas takimit me homologen e tij shqiptare Olta Xhaçka ku mes të tjerash kërkoi nga Bashkimi Europian më shumë mbështetje për nismat rajonale.