Operacion për sekuestrimin e armëve. Goditen 18 baza, 5 të arrestuar

Policia e Tiranës njoftoi finalizimin e një operacioni, ku janë goditur 18 baza për modifikimin dhe furnizimin e armëve të grupeve kriminale në territorin në të gjithë vendin. Gjithashtu, janë arrestuar 5 persona.