Operacion për sekuestrimin e armëve. Goditen 18 baza armësh, 5 të arrestuar

Policia e Tiranës njoftoi finalizimin e një operacioni, ku janë goditur 18 baza për modifikimin dhe furnizimin e armëve të grupeve kriminale në territorin në të gjithë vendin.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete