Operacionet plastike, kirurgu: Nuk duhet të duken të gjithë njëlloj

Panajot Papa, kirurg plastik, i ftuar në Dita Jonë, flet për trendin në rritje të operacioneve plastike në Shqipëri. “Mjeku duhet të thotë ndonjëherë jo”, u shpreh Papa në studion e Aulona Mingës dhe Blendi Salajt.