Operacioni “Asgjë nuk harrohet”, vrasja e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut kalon për gjykim

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:59

Operacioni “Asgjë nuk harrohet”, vrasja e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut kalon për gjykim

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:59

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar kaloi për gjykim dosjen për vrasjen e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut, ngjarje të ndodhura 17 vite më parë.

Operacioni “Asgjë nuk harrohet”, vrasja e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut kalon për gjykim

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:59

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar kaloi për gjykim dosjen për vrasjen e Vajdin Lamajt dhe Klodian Saliut, ngjarje të ndodhura 17 vite më parë.