Operacioni Forca e Ligjit, bashkëpunim apo dublim i SPAK e BKH?

Operacioni i bujshëm Forca e Ligjit, tanimë i kthyer në një strukturë të policisë. Dublues i SPAK dhe BKH apo bashkëpunues? Struktura e Posaçme Antikorrupsion nis verifikimin e 13 dosjeve të referuara nga OFL. Për të diskutuar për këtë temë ishte e ftuar në Dita Jonë gazetarja Anduena Llabani.