Operacioni Forca e Ligjit, bashkëpunimi me SPAK dhe BKH – A2

Operacioni Forca e Ligjit, bashkëpunimi me SPAK dhe BKH

Në studion e “Dita jonë” ishte i ftuar avokati Sajmir Vishaj, i cili komentoi nisjen e bujshme të Operacionit Forca e Ligjit, tanimë e kthyer në një strukturë të policisë, që ka kryer dy operacione në dy ditë. Si bashkëpunon OFL me SPAKUN apo BKH-në që pritet të ngrihet dhe sa mbështetëse apo dubluese të njëra-tjetrës janë këto struktura?