Operacioni Forca e Ligjit, bllokohen 1,2 milionë litra naftë në pronësi të Lulzim Berishës

Operacioni “Forca e Ligjit” bllokoi një sasi prej 1,2 milionë litra naftë dhe një magazinë doganore në Durrës, në pronësi të Lulzim Berishës.