Operacioni Forca e Ligjit, Braho: U veprua me akt normativ për të shmangur Presidentin – A2

Operacioni Forca e Ligjit, Braho: U veprua me akt normativ për të shmangur Presidentin

Paketa anti KÇK, e prezantuar nga kryeministri Edi Rama gjatë fundjavës, i jep tagër të paprecedent Policisë së Shtetit në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar. Por, ndërsa premisa është pozitive, jo të gjithë janë entuziastë me ato që parashikon ky akt normativ. Juristi Ledio Braho qëndron në anën e kritikëve të anti KÇK-së. Ai ishte në “Dita jonë” për të argumentuar rezervat e tij.

  • LAJMI I FUNDIT | Konferenca e Donatorëve, mblidhen 1,15 mld euro për rindërtimin pas tërmetit
  • LAJMI I FUNDIT | Franca ofroi 60 milionë euro, Gjermania 11 milionë, Serbia 2 milionë
  • LAJMI I FUNDIT | Suedia, 5,6 milionë euro fonde dhe grante, Holanda, 3 milionë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Danimarka dhe Polonia ofruan nga 2,7 milionë euro për rindërtimin
  • LAJMI I FUNDIT | Greqia, 2,5 milionë euro, Sllovakia, 250 mijë euro, Sllovenia, 300 mijë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Grupi Islamik i Zhvillimit ofroi 365 mln euro në programe financimi, 50 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Emiratet e Bashkuara Arabe do ndërtojnë 2 mijë njësi banimi, rreth 70 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Katari, 5 milionë dollarë, qeveria amerikane ofroi 5 mln USD në total