Operacioni Forca e Ligjit, pyetjet që përmban formulari që i drejtohet subjekteve

Gazetarja Anduena Llabani ishte e ftuar në Dita Jonë, ku foli për procesin e sekuestrove të OFL-së dhe problemet që ky po shfaq, si dhe pyetjet që përmban formulari që OFL u drejton subjekteve të ndryshëm.