Operacioni “Shën Mëri 2020”, 19 persona të arrestuar, mes tyre dy punonjës policie

19 persona janë arrestuar pas operacionit policor të koduar “Shënmëri 2020”, i cili u zhvillua nga Drejtoria e Policisë së Kukësit në bashkëpunim me drejtoritë vendore të Policisë së Lezhës, Shkodrës, Tiranës dhe Gjirokastrës.