Operacioni “Shpirti”, Kasapi: Nëse bazohet vetëm te dëshmitarët e drejtësisë do të ketë pak të dënuar

Gazetari i kronikës Julian Kasapi u shfaq skeptik në lidhje me operacionin “Shpirti” që u zhvillua në Shqipëri, i cili u diskutua gjerësisht në emisionin Absolut 4 në A2.

Sipas Kasapit historitë e operacioneve me dëshmitarë të drejtësisë zakonisht në Shqipëri kanë dështuar dhe nëse ky i fundit është bazuar tek ata atëherë mund të përfundojë me 2 ose 3 të arrestuar.