Operatorët celularë shtrenjtojnë paketat – A2

Operatorët celularë shtrenjtojnë paketat

Tarifat e operatorëve celularë janë rritur sërish. Pavarësisht gjobave nga Autoriteti i Konkurrencës, kompanitë në treg duket se vijojnë të shtrenjtojnë paketat njëkohësisht, duke aplikuar çmime të njëjta. Kësaj radhe paketat javore dhe ato ditore janë rritur nga të tre operatorët.