Operatorët turistikë të jugut: Kosova, Bjellorusia dhe Ukraina shpëtuan sezonin veror

Sezoni turistik i këtij viti pandemik, ndonëse rezultoi brenda pritshmërive të operatorëve turistikë, mbeti në kuotën e 50%, ose sa gjysma e sezonit të vitit të kaluar.