Opozita aksion kundër qeverisë, por pa Bashën

Publikuar më: 13/9/2023, ora 13:59

Opozita aksion kundër qeverisë, por pa Bashën

Publikuar më: 13/9/2023, ora 13:59

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela ka analizuar në A2 CNN situatën politike në vend në tërësi dhe asaj brenda PD-së në veçanti.

Opozita aksion kundër qeverisë, por pa Bashën

Publikuar më: 13/9/2023, ora 13:59

Pedagogu i komunikimit Erlis Çela ka analizuar në A2 CNN situatën politike në vend në tërësi dhe asaj brenda PD-së në veçanti.