Opozita kërkon “kutitë”, Krasniqi: Të hapen të gjitha materialet, edhe të zgjedhjeve të shkuara – A2

Opozita kërkon “kutitë”, Krasniqi: Të hapen të gjitha materialet, edhe të zgjedhjeve të shkuara

Analisti i A2 CNN, Afrim Krasniqi, në Ditarin e orës 13:00, foli për kërkesën e bërë nga partitë e opozitës në KQZ që t’iu verë në dispozicion materialet zgjedhore, bazuar në Kodin e Procedurës Administrative dhe Ligjit për të Drejtën e Informimit.