Opozita në Kuvend, Spaho: E vendosim me aleatët – A2

Opozita në Kuvend, Spaho: E vendosim me aleatët

Partia Demokratike nuk e ka thënë ende fjalën e fundit nëse do t’i kthehet punimeve parlamentare me nisjen e sesionit të ri.

“Për këtë çështje do të mblidhet shpejt koalicioni i partive opozitare, grupet parlamentare dhe do të diskutojmë për marrëdhëniet që do të kemi. Sigurisht që ka një çështje të pazgjidhur, çështja e vetting-ut të politikanëve”.

Edmond Spaho, nënkryetar i PD
Në këtë vit elektoral, PD është mobilizuar në dy fronte. Në zgjedhjet brenda partisë, për të cilat Këshilli Kombëtar pritet të votojë brenda janarit për nënkryetarët dhe sekretarin e përgjithshëm dhe nga ana tjetër në përzgjedhjen e kandidatëve për kryetarët bashkive.