Opozita në protestë, Berisha thërret qytetarët kundër qeverisë së Edi Ramës

Publikuar më: 10/2/2023, ora 13:35

Opozita në protestë, Berisha thërret qytetarët kundër qeverisë së Edi Ramës

Publikuar më: 10/2/2023, ora 13:35

Të shtunën në mesditë, Partia Demokratike dhe Sali Berisha kanë thirrur qytetarët në protestë. Çështja McGonigal është pika që mbushi kupën, sipas demokratëve që kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama. Fjorela Beleshi dhe Ervin Koçi raportojnë detajet rreth përgatitjeve.

Opozita në protestë, Berisha thërret qytetarët kundër qeverisë së Edi Ramës

Publikuar më: 10/2/2023, ora 13:35

Të shtunën në mesditë, Partia Demokratike dhe Sali Berisha kanë thirrur qytetarët në protestë. Çështja McGonigal është pika që mbushi kupën, sipas demokratëve që kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama. Fjorela Beleshi dhe Ervin Koçi raportojnë detajet rreth përgatitjeve.