Opozita në protestë, Rama i bashkohet fëmijëve me këngë në Berat – A2

Opozita në protestë, Rama i bashkohet fëmijëve me këngë në Berat

Kryeministri në Berat, ndërkohë që në Tiranë opozita protestonte para zyrës së tij dhe Parlamentit.