Opozita pa mandate, apeli i diplomatëve dhe qëndresa e Bashës – A2

Opozita pa mandate, apeli i diplomatëve dhe qëndresa e Bashës

Edlira Gjoni e ftuar në “Ditarin” e orës 09:00