Opozita pa pushime Meta dhe Berisha në një gjatësi vale

Publikuar më: 12/8/2022, ora 23:28

Opozita pa pushime Meta dhe Berisha në një gjatësi vale

Publikuar më: 12/8/2022, ora 23:28

Analisti Aristir Lumezi komenton ngjarjet politike në vend