Opozita paralajmëron: Sulm 360 gradë ndaj qeverisë – A2

Opozita paralajmëron: Sulm 360 gradë ndaj qeverisë

Opozita paralajmëron ashpërsim të rezistencës së saj, paralelisht me mbajtjen e protestave. Aleatët e PD u mblodhën për afro një orë në zyrën e Lulzim Bashës dhe në dalje nuk përjashtuan mundësinë e tërheqjen e të zgjedhurve lokalë demokratë.