Optimizëm për liberalizimin e vizave, Osmani pret takim Kurti-Vuçiç gjatë muajit korrik

Publikuar më: 4/7/2022, ora 17:14

Optimizëm për liberalizimin e vizave, Osmani pret takim Kurti-Vuçiç gjatë muajit korrik

Publikuar më: 4/7/2022, ora 17:14

Presidenti slloven, Borut Pahor, i rezervoi një pritje me nderimet më të larta shtetërore homologes nga Kosova, Vjosa Osmani. Fillimisht zhvilluan një takim e më pas dolën në konferencë për shtyp. Në fokusin e tyre ishte natyrisht dialogu Prishtinë-Beograd dhe shanset për një rigjallërim të procesit duke kthyer takimet e nivelit të lartë.

Optimizëm për liberalizimin e vizave, Osmani pret takim Kurti-Vuçiç gjatë muajit korrik

Publikuar më: 4/7/2022, ora 17:14

Presidenti slloven, Borut Pahor, i rezervoi një pritje me nderimet më të larta shtetërore homologes nga Kosova, Vjosa Osmani. Fillimisht zhvilluan një takim e më pas dolën në konferencë për shtyp. Në fokusin e tyre ishte natyrisht dialogu Prishtinë-Beograd dhe shanset për një rigjallërim të procesit duke kthyer takimet e nivelit të lartë.