Orbán pret Ramën: Të angazhuar të ndihmojmë Shqipërinë të bëhet pjesë e BE, rol të rëndësishëm në të ardhmen europiane

Pasi priti në një takim Edi Ramën, kryeministri i Hungarisë, Viktor Orbán, u shpreh se vendi që ai drejton është i angazhuar të ndihmojë Shqipërinë në rrugën e anëtarësimit të saj në BE.

Orbán theksoi se që pa ofruar mundësi anëtarësimi për këtë pjesë të kontinentit europian, nuk mund të stabilizohemi, qoftë sa i takon ekonomisë, por dhe aspektit politik në atë pjesë.