Orëndreqësi pogradecar, 55 vite në zanat dhe dallimet mes dy sistemeve

Publikuar më: 5/9/2022, ora 13:15

Orëndreqësi pogradecar, 55 vite në zanat dhe dallimet mes dy sistemeve

Publikuar më: 5/9/2022, ora 13:15

Orëndreqësi me i vjetër në Pogradec edhe pse 77 vjeç, vijon të punojë njësoj si në rininë e tij. Me eksperiencën që ka, tregon vlerën e orës në monizëm dhe tani në demokraci. Ndërsa ky zanat, përveçse i ka mbajtur familjen, për më shumë se një gjysmë shekulli e ka identifikuar edhe në qytetin liqenor.

Orëndreqësi pogradecar, 55 vite në zanat dhe dallimet mes dy sistemeve

Publikuar më: 5/9/2022, ora 13:15

Orëndreqësi me i vjetër në Pogradec edhe pse 77 vjeç, vijon të punojë njësoj si në rininë e tij. Me eksperiencën që ka, tregon vlerën e orës në monizëm dhe tani në demokraci. Ndërsa ky zanat, përveçse i ka mbajtur familjen, për më shumë se një gjysmë shekulli e ka identifikuar edhe në qytetin liqenor.