Orët e vizitës së Erdogan në Shqipëri dhe akset që bllokohen

Publikuar më: 16/1/2022, ora 18:56

Orët e vizitës së Erdogan në Shqipëri dhe akset që bllokohen

Publikuar më: 16/1/2022, ora 18:56

Pritja e presidentit turk Recep Tayyip Erdogan do të zhvillohet në orën 09:25, ku është parashikuar edhe mbërritja e tij në aeroportin “Nënë Tereza”.