“Orët” në një trio rrëfenjash, jeta e tre grave – A2

“Orët” në një trio rrëfenjash, jeta e tre grave

Agim Baçi, si çdo javë për të folur për librat më interesantë dhe problematikat rreth letërsisë bashkëkohore.