Organet e reja të PD, analistët: Rithemelimi nuk bashkoi partinë, munguan figurat e reja

Publikuar më: 6/6/2022, ora 19:38

Organet e reja të PD, analistët: Rithemelimi nuk bashkoi partinë, munguan figurat e reja

Publikuar më: 6/6/2022, ora 19:38

Me zgjedhjen e drejtuesve te rinj, Partia Demokratike përmbylli atë që u cilësua si proces të rithemelimit të saj, por analistët Aristir Lumezi dhe Erlis Cela shohin anën tjetër të medaljes, atë të ndarjes përfundimtare të saj.

Organet e reja të PD, analistët: Rithemelimi nuk bashkoi partinë, munguan figurat e reja

Publikuar më: 6/6/2022, ora 19:38

Me zgjedhjen e drejtuesve te rinj, Partia Demokratike përmbylli atë që u cilësua si proces të rithemelimit të saj, por analistët Aristir Lumezi dhe Erlis Cela shohin anën tjetër të medaljes, atë të ndarjes përfundimtare të saj.