Organizimi i 7 korrikut, Berisha mbledh kryesinë: Protestë e qytetarëve, mobilizoni strukturat

Publikuar më: 28/6/2022, ora 20:21

Organizimi i 7 korrikut, Berisha mbledh kryesinë: Protestë e qytetarëve, mobilizoni strukturat

Publikuar më: 28/6/2022, ora 20:21

Sali Berisha e cilësoi protestën e 7 korrikut si një organizim që shkon përtej Partisë Demokratike duke paralajmëruar krijimin e një koalicioni që e pagëzoi si Fronti për Shpëtimin e Shqipërisë. Në mbledhjen e kryesisë së PD ku u fol për detajet e organizmit të protestës, kryedemokrati ftoi të behën pjesë e këtij fronti aktorët e shoqërisë civile dhe partitë e tjera opozitare.

Organizimi i 7 korrikut, Berisha mbledh kryesinë: Protestë e qytetarëve, mobilizoni strukturat

Publikuar më: 28/6/2022, ora 20:21

Sali Berisha e cilësoi protestën e 7 korrikut si një organizim që shkon përtej Partisë Demokratike duke paralajmëruar krijimin e një koalicioni që e pagëzoi si Fronti për Shpëtimin e Shqipërisë. Në mbledhjen e kryesisë së PD ku u fol për detajet e organizmit të protestës, kryedemokrati ftoi të behën pjesë e këtij fronti aktorët e shoqërisë civile dhe partitë e tjera opozitare.