Origjina e Covid-19, hetim i ri nga OBSH: Mundësia e fundit për të mësuar të vërtetën

OBSH do t’i rikthehet për herë të fundit, hetimeve për origjinën e koronavirusit që gjunjëzoi botën. Një ekip prej 26 ekspertësh do të ketë në fokus patogjenët e rinj, dhe mënyrat se si të parandalohen pandemi të reja në te ardhmen.