Origjina e Covid-19, natyra apo njeriu?

Natyra apo njeriu? Shumë pikëpyetje janë ngritur lidhur me prejardhjen e koronavirusit të ri, që ka nxitur një luftë fjalësh mes Uashingtonit dhe Pekinit. Kërcënimi për përshkallëzimin e mëtejshëm të marrëdhënieve është më prezent se kurrë.