“Oriksi dhe Krejku”, një histori e paharrueshme dashurie

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 10:10

“Oriksi dhe Krejku”, një histori e paharrueshme dashurie

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 10:10

Redaktorja Aida Baro flet në Dita Jonë për romanin e fundit të shkrimtares së madhe kanadeze, Margret Atwood që vjen për lexuesin shqiptar.