OSBE: Luftoni korrupsionin, reforma në drejtësi kyçe – A2

OSBE: Luftoni korrupsionin, reforma në drejtësi kyçe

Ambasadori i OSBE në Tiranë, Bernd Borchardt në një intervistë për A2 News flet për betejën e Shqipërisë në luftën ndaj korrupsionit dhe mekanizmat që duhet të përdorë Shqipëria për të fituar këtë betejë. Sipas ambasadorit, reforma në drejtësi është kyçe në betejën kundër korrupsionit.

Shkarkoni aplikacionin e A2