OSBE: Opozita të marrë pjesë në zgjedhjet vendore – A2

OSBE: Opozita të marrë pjesë në zgjedhjet vendore

Ambasadori i OSBE në Tiranë, Bernd Borchardt, tha se nuk ka asnjë informacion nëse opozita ka vendosur të mos marrë pjesë në zgjedhjet vendore të programuara për t’u mbajtur më 30 qershor, por shpresonte që kjo të ndodhte. “Në dijeninë time nuk është marrë ende një vendim për të marrë pjesë ose jo”, tha ai. “Por ne sigurisht që inkurajojmë pjesëmarrjen në zgjedhje. Unë kujdesem për këtë vend dhe 93% e shqiptarëve duan të hyjnë në BE”.