Osmani dhe Kurti kthehen me “çantën plot”, marrëveshje 236 milionë dollarëshe në SHBA

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:41

Osmani dhe Kurti kthehen me “çantën plot”, marrëveshje 236 milionë dollarëshe në SHBA

Publikuar më: 28/7/2022, ora 10:41

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, dhe kryeministri Albin Kurti, kthehen me “çantën plot” nga vizita në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.