Osmani kërkon liberalizimin: Kosova, e izoluar në zemër të Europës

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:32

Osmani kërkon liberalizimin: Kosova, e izoluar në zemër të Europës

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:32

Jemi të izoluar në zemër të Europës. Me këto fjalë presidentja e Kosovës ju drejtuar liderëve të shteteve anëtare të BE në samitin e mbajtur të enjten me krerët e Ballkanit Perëndimor. Osmani, e cila e ka postuar në rrjetin social Facebook fjalimin e plotë, bëri thirrje për liberalizimin e vizave dhe u liderëve te BE të japin një mesazh të qartë.

Osmani kërkon liberalizimin: Kosova, e izoluar në zemër të Europës

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:32

Jemi të izoluar në zemër të Europës. Me këto fjalë presidentja e Kosovës ju drejtuar liderëve të shteteve anëtare të BE në samitin e mbajtur të enjten me krerët e Ballkanit Perëndimor. Osmani, e cila e ka postuar në rrjetin social Facebook fjalimin e plotë, bëri thirrje për liberalizimin e vizave dhe u liderëve te BE të japin një mesazh të qartë.