Osmani nuk kursehet ndaj Vuçiçit: Një “Drama Queen”, piroman dhe zjarrfikës

Publikuar më: 25/1/2023, ora 13:53

Osmani nuk kursehet ndaj Vuçiçit: Një “Drama Queen”, piroman dhe zjarrfikës

Publikuar më: 25/1/2023, ora 13:53

“Serbia kërcënon stabilitetin në Ballkanin Perëndimor duke bashkëpunuar me njerëz që kanë lidhje me grupin e mercenarëve rusë, Wagner”. Akuza vjen nga presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë një interviste për të përditshmen italiane “Corriere della Sera”.

Osmani nuk kursehet ndaj Vuçiçit: Një “Drama Queen”, piroman dhe zjarrfikës

Publikuar më: 25/1/2023, ora 13:53

“Serbia kërcënon stabilitetin në Ballkanin Perëndimor duke bashkëpunuar me njerëz që kanë lidhje me grupin e mercenarëve rusë, Wagner”. Akuza vjen nga presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë një interviste për të përditshmen italiane “Corriere della Sera”.