Osmani pranon letrat kredenciale, ambasadori amerikan flet shqip: I lumtur që jam këtu

Publikuar më: 10/1/2022, ora 16:06

Osmani pranon letrat kredenciale, ambasadori amerikan flet shqip: I lumtur që jam këtu

Publikuar më: 10/1/2022, ora 16:06

Me disa fjalë në shqip duke treguar se sa i lumtur ishte, nisi punën ambasadori i ri amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier. Ai shprehu mbështetje për qeverinë në luftën ndaj korrupsionit, ndërsa presidentja Vjosa Osmani vlerësoi bashkëpunimin mes Prishtinës dhe Uashingtonit.

Osmani pranon letrat kredenciale, ambasadori amerikan flet shqip: I lumtur që jam këtu

Publikuar më: 10/1/2022, ora 16:06

Me disa fjalë në shqip duke treguar se sa i lumtur ishte, nisi punën ambasadori i ri amerikan në Kosovë, Jeffrey Hovenier. Ai shprehu mbështetje për qeverinë në luftën ndaj korrupsionit, ndërsa presidentja Vjosa Osmani vlerësoi bashkëpunimin mes Prishtinës dhe Uashingtonit.