Pa koment: “Dezertorët” e ISIS në rresht – A2

Pa koment: “Dezertorët” e ISIS në rresht

Një grup luftëtarësh të të ashtuquajturit Shteti Islamik kërkojnë strehim në kampin e ngritur nga forcat siriane dhe kurde të mbështetura nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, pasi kanë dezertuar nga ushtria e “Kalifatit”.