PA KOMENT / Goditet baza e prodhimit dhe modifikimit të armëve në Tiranë

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:48

PA KOMENT / Goditet baza e prodhimit dhe modifikimit të armëve në Tiranë

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:48

Policia bën të ditur se ka arritur të zbulojë një bazë ku prodhoheshin dhe modifikoheshin armë zjarri. Policia njofton se baza është zbuluar në Kodër Mëzez në Tiranë, ndërsa për këtë rast janë vënë në pranga 2 persona.

PA KOMENT / Goditet baza e prodhimit dhe modifikimit të armëve në Tiranë

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:48

Policia bën të ditur se ka arritur të zbulojë një bazë ku prodhoheshin dhe modifikoheshin armë zjarri. Policia njofton se baza është zbuluar në Kodër Mëzez në Tiranë, ndërsa për këtë rast janë vënë në pranga 2 persona.