Pa koment: Hidhen kapsolla dhe gurë brenda Kuvendit, Policia kundërpërgjigjet me ujë – A2

Pa koment: Hidhen kapsolla dhe gurë brenda Kuvendit, Policia kundërpërgjigjet me ujë