Pa koment: Momente tensioni gjatë protestës së Aleancës për Teatrin

Protestues pjesëmarrës në tubimin e organizuar nga Aleanca për Teatrin janë përleshur me njëri-tjetrin gjatë mbajtjes së saj. Tensione pati fillimisht me mbërritjen e kreut të PD dhe përfaqësuesve të tjerë të opozitës në bulevard, ku pati disa thirrje “Basha ik”. Përleshje të tjera vijuan pak minuta më vonë, mes grupeve të ndryshme pjesëmarrëse në protestë.