Pa koment: Protesta e veçantë në Kosovë

Njerëz nga e gjithë Kosova dolën në dritaret dhe ballkonet e tyre duke përplasur kapakë tenxheresh në një protestë ku i bëhet thirrje qeverisë të marrë masat e duhura për të përballuar koronavirusin dhe për fundin e krizës politike që ka dalë në dritë në ditët e fundit dhe që mund të sjellë rrëzimin e kabintetit Kurti javën e ardhshme.